Skip survey header
Swedish

Arbeta hemifrån - en undersökning

Arbeta hemifrån - en undersökning

Visionary Analytics har fått i uppdrag av Europeiska kommissionen att genomföra en studie för att undersöka de sociala, ekonomiska och juridiska trenderna när det gäller distansarbete och rätten att koppla från, under och efter COVID-19-pandemin. Syftet med denna studie är att förstå hur nya arbetsvanor kan påverka arbetstagarnas välbefinnande och produktivitet. Vi är särskilt intresserade av att få veta dina synpunkter på:
  • Distansarbete (förmågan att arbeta var som helst)
  • Rätt att koppla bort (arbetstagarnas rätt att ”avbryta” från arbetet när de inte är i tjänst)
Studien kommer att bidra till debatten om ett eventuellt politiskt svar på nya utmaningar för arbetstagare och arbetsgivare. För mer information om studien, klicka här.

Vill du se mer ingående information om studien kan du klicka här.

Undersökningen bör inte ta längre tid än 10 minuter. Tack så mycket.
 
Datasekretess och informerat samtycke
Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2018/1725 av den 23 oktober 2018 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter som utförs av unionens institutioner, organ och byråer och om det fria flödet av sådana uppgifter. Dina uppgifter kommer endast att behandlas av anställda inom Visionary Analytics som anförtrotts genomförandet av projektet. 
Dina svar kommer att anonymiseras och publiceras som en del av studierapporten. Ingen av dina personuppgifter (t.ex. institution och anslutning, e-postadress) kommer att publiceras eller avslöjas. Den fullständiga informationen om dataskydd finns i den sekretesspolicy som finns här.