Skip survey header
Croatian

Rad od kuće – anketa

Rad od kuće – anketa

Visionary Analytics, u sklopu projekta ugovorenog s Europskom komisijom, provodi studiju u svrhu razumijevanja načina na koje nove radne navike, koje su postojale i ranije, ali su učestalije uslijed pandemije COVID-19, mogu utjecati na dobrobit i produktivnost radnika. Posebno nas zanimaju Vaša stajališta o:
  • Radu na daljinu (mogućnost rada s bilo kojeg mjesta)
  • Pravu na isključivanje (pravo radnika da se „isključi” s posla kada nije na dužnosti)
Studija će doprinijeti raspravi o mogućim strateškim odgovorima na nove izazove za radnike i poslodavce. Za više informacija o studiji kliknite ovdje.

Opširniji uvod u studiju nalazi se ovdje.

Ispunjavanje upitnika ne bi trebalo trajati dulje od 10 minuta. Hvala.
 
Zaštita osobnih podataka i informacije o informiranom pristanku
Vaši će se osobni podaci obrađivati u skladu s Uredbom (EU) 2018/1725 Europskog parlamenta i Vijeća, donesenom 23. listopada 2018., o zaštiti fizičkih osoba pri obradi osobnih podataka u institucijama, tijelima, uredima i agencijama Europske Unije te o slobodnom kretanju takvih podataka. Vaše će podatke obrađivati isključivo djelatnici tvrtke Visionary Analytics kojima je povjerena provedba ovoga projekta. 
Vaši odgovori bit će anonimizirani i objavljeni kao dio izvješća o studiji. Detalji vaših osobnih podataka (npr. institucija i afilijacija, adresa e-pošte) neće biti javno objavljeni. Sve informacije o zaštiti podataka nalaze se u izjavi o zaštiti osobnih podataka koju možete pronaći ovdje.