Skip survey header
Czech

Práce na dálku - průzkum

Práce na dálku - průzkum

Společnost Visionary Analytics, kterou kontrahovala Evropská komise, provádí výzkum, jehož cílem je objasnit, jak nové pracovní zvyklosti, k nimž sice došlo již dříve, ale nyní byly urychleny pandemií COVID-19, mohou ovlivnit  životní podmínky a produktivitu pracovníků. Zajímá nás zejména Váš názor na:
  • Práci na dálku (možnost pracovat odkudkoli)
  • Právo odpojit se (právo pracovníků odpojit se a nepracovat mimo sjednanou pracovní dobu/sjednané pracovní úkoly)
Výzkum přispěje k diskusi o možné reakci tvůrců politik na nové výzvy stojící před pracovníky i zaměstnavateli. Pro více informací o výzkumu klikněte zde.

Podrobnější vysvětlení k výzkumu je k dispozici zde.

Děkujeme za vyplnění dotazníku, které by Vám nemělo zabrat více než 10 minut.
Ochrana osobních dat a informovaný souhlas
Vaše osobní data budou zpracovávána v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1725 ze dne 23. října 2018 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních dat orgány, institucemi a jinými subjekty Unie a o volném pohybu těchto dat. Vaše data budou zpracovávána pouze zaměstnanci společnosti Visionary Analytics, kteří jsou pověřeni realizací projektu. 
Vaše odpovědi budou anonymizovány a zveřejněny jako součást zprávy z výzkumu. Vaše osobní data (např. instituce a příslušnost, e-mailová adresa) nebudou publikována ani jinak zveřejněna. Úplné informace o ochraně osobních dat jsou uvedeny v Prohlášení o ochraně osobních dat, které naleznete zde.