Skip survey header
Danish

Hjemmearbejde – en undersøgelse

Hjemmearbejde – en undersøgelse

På vegne af Europa-Kommissionen gennemfører Visionary Analytics en undersøgelse med henblik på at forstå, hvordan nye arbejdsvaner, som allerede fandt sted før, men som blev fremskyndet af covid-19-pandemien, kan påvirke arbejdstageres trivsel og produktivitet. Vi er især interesserede i dine synspunkter angående:
  • Telearbejde (evnen til at arbejde hvor som helst)
  • Retten til at være offline (arbejdstageres ret til at "afbryde" fra arbejde, når de ikke er i tjeneste)
Undersøgelsen vil bidrage til debatten om en mulig politisk reaktion på nye udfordringer for arbejdstagere og arbejdsgivere. For mere information om undersøgelsen klik her.

Du kan læse yderligere om undersøgelsen ved at klikke her.

Undersøgelsen vil max. tage 10 minutter. På forhånd tak!
Oplysninger om databeskyttelse og informeret samtykke
Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2018/1725 fra d. 23. oktober 2018 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger i Unionens institutioner, organer, kontorer og agenturer og om fri udveksling af sådanne oplysninger. Dine data vil kun blive behandlet af Visionary Analytics medarbejdere, der har til opgave at gennemføre projektet. 
Dine svar vil blive anonymiseret og offentliggjort som en del af den endelige rapport. Ingen af dine personlige oplysninger (f.eks. institution, tilhørsforhold og e-mail adresse) vil blive offentliggjort. Alle oplysninger om databeskyttelse findes i erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger, som kan findes her.