Skip survey header
Estonian

Kodust töötamine – küsitlus

Kodust töötamine – küsitlus

Visionary Analytics viib läbi Euroopa Komisjoni tellitud uuringu, et mõista, kuidas uued tööharjumused, mis olid kasutusel juba varem, kuid mille arengut COVID-19 pandeemia kiirendas, võivad mõjutada töötajate heaolu ja tootlikkust. Oleme eriti huvitatud Teie arvamustest järgmistel teemadel:
  • Kaugtöö (võimalus töötada ükskõik kuskohast)
  • Õigus mitte olla kättesaadav (töötajate õigus tööst „välja lülitada“ väljaspool  tööaega)
Uuring panustab arutelusse võimalike poliitiliste meetmete üle töötajate ja tööandjate ees seisvate uute väljakutsetega toimetulekuks. Lisateavet uuringu kohta leiate siit

Pikem küsitluse tutvustus on inglise keeles leitav siit.

Küsitlusele vastamine võtab aega kuni 10 minutit. Aitäh! 
Teave andmete privaatsuse kohta ja informeeritud nõusolek
Teie isikuandmeid töödeldakse kooskõlas Euroopa Parlamendi ja nõukogu 23. oktoobri 2018. aasta määrusega (EL) 2018/1725, mis käsitleb füüsiliste isikute kaitset isikuandmete töötlemisel liidu institutsioonides, organites ja asutustes ning isikuandmete vaba liikumist. Teie andmeid töötlevad ainult Visionary Analyticsi töötajad, kellele on usaldatud projekti elluviimine.
Teie vastused on anonüümsed ja avaldatakse uuringuaruande osana. Teie isikuandmeid (nt asutus, e-posti aadress) ei avaldata ega avalikustata. Täielik teave andmekaitse kohta on esitatud ingliskeelses privaatsusavalduses, mille leiate siit.