Skip survey header
Slovak

Práca z domu – prieskum

Práca z domu – prieskum

Na základe zmluvy s Európskou komisiou pripravuje Visionary Analytics štúdiu, ktorej cieľom je preskúmať sociálne, ekonomické a právne súvislosti a trendy v oblasti práce na diaľku a práva na odpojenie počas pandémie COVID-19 a po nej. Cieľom tejto štúdie je pochopiť, ako nové pracovné návyky môžu ovplyvniť pohodu a produktivitu pracovníkov. Zaujíma nás najmä váš názor na naslevoné oblasti:
  • Telepráca (schopnosť pracovať odkiaľkoľvek)
  • Právo na odpojenie (právo pracovníkov na „odpojenie“ z práce, keď nie sú v službe)
Pripravovaná štúdia prispeje k diskusii o možnej politickej reakcii na nové výzvy pre pracovníkov a zamestnávateľov. Pre viac informácií o štúdii kliknite sem.

Detailnejšie informácie ohľadne pripravovanej štúdie a prieskumu je možné nájsť tu.

Zodpovedanie otázok v prieskume nezaberie vioc ako 10 minút. Ďakujeme za Váš príspevok.

 
Informácie o ochrane osobných údajov a informovanom súhlase
Vaše osobné údaje sa budú spracúvať v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2018/1725 z 23. októbra 2018 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov inštitúciami, orgánmi, úradmi a agentúrami Únie a o voľnom pohybe takýchto údajov. Vaše údaje budú spracovávať iba zamestnanci spoločnosti Visionary Analytics, ktorí sú poverení realizáciou projektu. 
Vaše odpovede budú anonymizované a zverejnené ako súčasť pripravovanej štúdie. Žiadne z vašich osobných údajov (napr. inštitúcia a príslušnosť, e-mailová adresa) nebudú zverejnené ani poskytnuté inej osobe. Úplné informácie týkajúce sa ochrany údajov sú uvedené vo vyhlásení o ochrane osobných údajov, ktoré nájdete tu.