Skip survey header
Slovenian

Delo od doma – vprašalnik

Delo od doma – vprašalnik

Visionary Analytics po naročilu Evropske komisije izvaja študijo, s katero želi ugotoviti, kako nove delovne navade, ki so se že dogajale, vendar so zaradi pandemije COVID-19 še bolj prisotne, vplivajo na dobro počutje in produktivnost delavcev. Zanima nas predvsem vaše mnenje o:
  • Delu na daljavo (zmožnost opravljanja dela od koder koli)
  • Pravici do prekinitve (pravica delavcev do „odklopa“ od dela zunaj delovnega časa)
Študija bo prispevala k razpravi o možnem odzivu politike na nove izzive za delavce in delodajalce. Za več informacij o študiji kliknite tukaj.

Bolj obširen uvod v študijo lahko najdete tukaj.

Vprašalnik vam bo vzel največ 10 minut. Najlepša hvala.
 
Podatki o zasebnosti in informacije o informirani privolitvi
Vaši osebni podatki bodo obdelani v skladu z Uredbo (EU) 2018/1725 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 23. oktobra 2018 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov v institucijah, organih, uradih in agencijah Unije in o prostem pretoku takih podatkov. Vaše podatke bodo obdelovali le zaposleni v Visionary Analytics, ki jim je zaupano izvajanje projekta. 
Vaši odgovori bodo anonimizirani in objavljeni kot del poročila o študiji. Vaši osebni podatki (npr. ustanova in članstvo, elektronski naslov) ne bodo objavljeni ali razkriti. Vse informacije o varstvu podatkov so na voljo v izjavi o varstvu podatkov, ki je na voljo tukaj.