Skip survey header
Latvian

Darbs no mājām — Aptauja

Darbs no mājām — Aptauja

Eiropas Komisijas nolīgtais uzņēmums “Visionary Analytics” veic pētījumu, lai noskaidrotu, kā jauni darba paradumi, kas bija iepriekš, bet kuru akceptēšanu paātrināja Covid-19 pandēmija, var ietekmēt darba ņēmēju labklājību un produktivitāti. Mēs vēlamies uzzināt jūsu viedokli par:
  • Attālināto darbu (spēja strādāt no jebkuras vietas)
  • Tiesībām atslēgties (darba ņēmēju tiesības “atslēgties” no darba, ja tajā laikā darbiniekam nav  pienākums būt pieejamam)
Pētījums dos ieguldījumu diskusijās par iespējamu reakciju uz jaunām problēmām darba ņēmējiem un darba devējiem. Lai iegūtu plašāku informāciju par pētījumu, lūdzu, noklikšķiniet šeit.

Savukārt, šī pētījuma ievads ir pieejams šeit.

Aptaujas aizpildīšanai ir nepieciešamas aptuveni 10 minūtes. Paldies.
Datu konfidencialitāte un informācija par piekrišanu
Jūsu personas dati tiks apstrādāti saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes 2018. gada 23. oktobra Regulu (ES) 2018/1725 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi Savienības iestādēs, struktūrās, birojos un aģentūrās un par šādu datu brīvu apriti. Jūsu datus apstrādās tikai “Visionary Analytics” darbinieki, kuriem uzticēta projekta īstenošana. 
Jūsu atbildes ir anonīmas un tiks publicētas kā daļa no pētījuma ziņojuma. Jūsu personas dati (piemēram, darba vieta, e-pasta adrese) netiks publicēti un/vai izpausti. Pilnīga informācija par datu aizsardzību ir sniegta paziņojumā par privātumu, kas atrodams šeit.