Skip survey header
Hungarian

Felmérés az otthoni munkavégzésről

Felmérés az otthoni munkavégzésről

Az Európai Bizottság megbízásából a Visionary Analytics felmérést készít annak vizsgálatára, hogy az új, korábban már kialakult, de a Covid19-világjárvány által felgyorsított munkavégzési szokások hogyan befolyásolhatják a munkavállalók jólétét és termelékenységét. Szeretnénk megismerni az Ön véleményét az alábbiakkal kapcsolatban:
  • Távmunka (a távoli munkavégzés lehetősége)
  • A lekapcsolódáshoz való jog (a munkavállalók joga a munkából való "lekapcsolódáshoz” abban az esetben, ha nincs szolgálatban)
A kutatás hozzájárul a munkavállalók és a munkáltatók előtt álló új kihívásokra adandó lehetséges szakpolitikai válaszról szóló vitához. A kutatással kapcsolatos további információkért kattintson ide.

A  kutatásról részletesebb információk itt találhatóak.

A kérdőív kitöltése nem tart 10 percnél tovább. Köszönjük!
Adatvédelmi tájékoztató és hozzájárulás
Az Ön személyes adatait a természetes személyeknek a személyes adatok uniós intézmények, szervek, hivatalok és ügynökségek általi kezelése tekintetében való védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló, 2018. október 23-i (EU) 2018/1725 európai parlamenti és tanácsi rendelettel összhangban kezeljük. Adatait csak a Visionary Analytics munkatársai dolgozzák fel, akiket a projekt megvalósításával bíznak meg.
Válaszait anonimizáljuk és a vizsgálati jelentés részeként közzétesszük. Az Ön személyes adatait (pl. intézmény és tagság, e-mail cím) nem tesszük közzé. Az adatvédelemre vonatkozó teljes körű tájékoztatást az itt található adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza.