Skip survey header
Dutch (Netherlands)

Thuiswerken – een enquête

Thuiswerken – een enquête

Visionary Analytics, in opdracht van de Europese Commissie, voert een studie uit om te begrijpen hoe nieuwe werkgewoonten, die al eerder plaatsvonden, maar versneld werden door de COVID-19-pandemie, van invloed kunnen zijn op het welzijn en de productiviteit van werknemers. Wij zijn in het bijzonder geïnteresseerd om uw mening te weten over:
  • Telewerk (de mogelijkheid om overal te werken)
  • Recht op onbereikbaarheid (het recht van werknemers om „uit te schakelen” van het werk buiten werktijden)
De studie zal bijdragen aan het debat over een mogelijke beleidsrespons op nieuwe uitdagingen voor werknemers en werkgevers. Klik hier voor meer informatie over het onderzoek.

Klik hier voor een uitgebreidere introductie van het onderzoek.

De enquête zal niet langer dan 10 minuten duren. Dank je wel.
Gegevensprivacy en geïnformeerde toestemmingsinformatie
Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met Verordening (EU) 2018/1725 van het Europees Parlement en de Raad van 23 oktober 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens door de instellingen, organen en instanties van de Unie en betreffende het vrije verkeer van die gegevens. Uw gegevens worden alleen verwerkt door medewerkers van Visionary Analytics die belast zijn met de uitvoering van het project. 
Uw antwoorden worden geanonimiseerd en gepubliceerd als onderdeel van het studieverslag. Geen van uw persoonlijke gegevens (bijv. instelling en aansluiting, e-mailadres) worden gepubliceerd of openbaar gemaakt. De volledige informatie over gegevensbescherming vindt u in de privacyverklaring die hier te vinden is.