Skip survey header
Greek

Εργασία από το Σπίτι – Μελέτη

Εργασία από το Σπίτι – Μελέτη

Η εταιρεία Visionary Analytics, η οποία έχει συνάψει σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διεξάγει μελέτη για να κατανοήσει πώς οι νέες εργασιακές συνήθειες, οι οποίες ήδη συνέβαιναν στο παρελθόν, αλλά επιταχύνθηκαν λόγω της πανδημίας Covid-19, μπορούν να επηρεάσουν την ευημερία και την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να γνωρίζουμε τις απόψεις σας σχετικά με:
  • Τηλεργασία (ικανότητα εργασίας από οπουδήποτε)
  • Δικαίωμα στην αποσύνδεση (το δικαίωμα των εργαζομένων να «αποσυρθούν» από την εργασία όταν δεν είναι σε υπηρεσία).
Η μελέτη θα συμβάλει στη συζήτηση σχετικά με την πιθανή πολιτική απάντηση στις νέες προκλήσεις για τους/τις εργαζομένους και εργαζόμενες και τους εργοδότες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μελέτη πατήστε εδώ.

Μια πιο αναλυτική εισαγωγή στη μελέτη είναι διαθέσιμη εδώ.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν αναμένεται να διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά. Σας ευχαριστούμε.
 
Προστασία προσωπικών δεδομένων και ενημερωμένες πληροφορίες συναίνεσης
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2018/1725 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 23ης Οκτωβρίου 2018, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τα θεσμικά και λοιπά όργανα και τους οργανισμούς της Ένωσης και την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών. Τα δεδομένα σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο από υπαλλήλους της Visionary Analytics που είναι επιφορτισμένοι με την υλοποίηση του έργου. 
Οι απαντήσεις σας θα ανωνυμοποιηθούν και θα δημοσιευθούν στο πλαίσιο της έκθεσης μελέτης. Κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία (π.χ. οργανισμός και σχέση συνεργασίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) δεν θα δημοσιευτεί ή θα αποκαλυφθεί. Οι πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων παρέχονται στη δήλωση περί ιδιωτικότητας που μπορείτε να βρείτε εδώ.