Skip survey header
Finnish

Työ kotoa käsin - kysely

Työ kotoa käsin - kysely

Visionary Analytics tekee Euroopan komission puolesta selvitystä, jonka tarkoituksena on selvittää, miten uudet työtavat, joiden käyttöönottoa covid-19-pandemia on kiihdyttänyt, voivat vaikuttaa työntekijöiden hyvinvointiin ja tuottavuuteen. Olemme erityisen kiinnostuneita kuulemaan mielipiteesi seuraavista aiheista:
  • Etätyö (mahdollisuus työskennellä mistä tahansa)
  • Oikeus olla tavoittamattomissa (työntekijöiden oikeus olla vastaamatta viesteihin tai puheluihin työajan ulkopuolella).
Tutkimus edistää keskustelua mahdollisista politiikkatoimista työntekijöiden ja työnantajien uusiin haasteisiin liittyen. Jos haluat lisätietoja tutkimuksesta, klikkaa tästä.

Yksityiskohtaisempi kuvaus selvityksestä löytyy täältä.

Kyselyn arvioitu kesto on korkeintaan 10 minuuttia. Kiitos!
Tietosuoja ja tietoon perustuva suostumus
Henkilötietojasi käsitellään luonnollisten henkilöiden suojelusta unionin toimielinten, elinten ja laitosten suorittamassa henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta 23. lokakuuta 2018 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2018/1725 mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain Visionary Analyticsin työntekijät, joille on annettu tehtäväksi projektin toteuttaminen. 
Vastauksesi anonymisoidaan ja julkaistaan osana tutkimusraporttia. Mitään henkilökohtaisia tietojasi (esim. organisaatio, sähköpostiosoite) ei julkaista tai paljasteta. Kaikki tietosuojaa koskevat tiedot löytyvät tietosuojaselosteesta, joka löytyy täältä.