Skip survey header
Lithuanian

Darbas iš namų - apklausa

Darbas iš namų - apklausa

Šiuo metu privatus mokslinių tyrimų institutas Visionary Analytics vykdo studiją apie socialinį, ekonominį ir teisinį nuotolinio darbo bei teisės atsijungti (angl. Telework and right to disconnect) kontekstą ir tendencijas, atsižvelgiant į skaitmeninimą ir darbo ateitį COVID-19 pandemijos metu ir po jos. Tyrimo užsakovas – Europos Komisija, Užimtumo, socialinių reikalų ir įtraukties generalinis direktoratas (angl. DG EMPL). Tyrimo tikslas – išsiaiškinti, kaip nauji darbo įpročiai gali paveikti darbuotojų gerovę ir produktyvumą. Mums ypač įdomu sužinoti jūsų nuomonę apie:
  • Nuotolinį darbą (gebėjimą dirbti iš bet kurios vieto
  • Teisę atsijungti (darbuotojų teisę neatsakinėti į darbo skambučius/laiškus ar kitaip nebūti pasiekiamais, kai jie nedirba)
Tyrimas prisidės prie diskusijų dėl galimo politinio atsako į naujus iššūkius darbuotojams ir darbdaviams. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tyrimą, spustelėkite čia.

Išsamesnį įvadą į studiją galite rasti čia

Tyrimas neturėtų trukti ilgiau nei 10 minučių. Ačiū.
 
Duomenų privatumas ir informuoto sutikimo informacija
Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis 2018 m. spalio 23 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) 2018/1725 dėl fizinių asmenų apsaugos Sąjungos institucijoms, organams, tarnyboms ir agentūroms tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo. Jūsų duomenis tvarkys tik „Visionary Analytics“ darbuotojai, kuriems patikėta įgyvendinti projektą.  

Jūsų atsakymai bus nuasmeninti ir paskelbti kaip tyrimo ataskaitos dalis. Jokie jūsų asmens duomenys (pvz., institucija, el. pašto adresas) nebus skelbiami ar atskleisti. Visa informacija apie duomenų apsaugą pateikiama pareiškime apie privatumo apsaugą, kurį galima rasti čia.