Skip survey header
Bulgarian

Работа от вкъщи - проучване

Работа от вкъщи - проучване

Visionary Analytics, договорен от Европейската комисия, провежда проучване, за да разбере как новите работни навици, които вече са се случвали преди, но са били ускорени от пандемията от Covid-19, могат да засегнат благосъстоянието и производителността на работниците. Ние сме особено заинтересовани да се запознаем с вашето мнение относно:
  • Дистанционна работа (способност за работа отвсякъде)
  • Право на изключване (правото на работниците да „изключват“ от работа, когато не са на работа)
Проучването ще допринесе за дебата относно евентуален политически отговор на новите предизвикателства за работниците и работодателите. За повече информация относно проучването, моля натиснете тук.

По-обширен увод към проучването може да бъде намерен тук

Проучването не трябва да отнема повече от 10 минути. 
Поверителност на данните и информация за информирано съгласие
Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Регламент (ЕС) 2018/1725 на Европейския парламент и на Съвета от 23 октомври 2018 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни от институциите, органите, службите и агенциите на Съюза и относно свободното движение на такива данни. Вашите данни ще бъдат обработвани само от служители на Visionary Analytics, натоварени с изпълнението на проекта. 
Вашите отговори ще бъдат анонимизирани и публикувани като част от доклада от проучването. Никоя от личните Ви данни (напр. институция и принадлежност, имейл адрес) няма да бъде публикувана или разкрита. Пълната информация относно защитата на данните е предоставена в декларацията за поверителност, която можете да намерите тук.