Skip survey header
Romanian

ELE Sondaj pentru părinți

Sondaj pentru părinți privind programul ELE

Stimate părinte sau tutore,

O analiză de rutină a programului de învățare a limbii engleze în școala dvs. este efectuată de către Departamentul pentru învățământul primar și secundar (DESE). Răspunsurile dvs. la întrebări ne vor ajuta să stabilim cât de bine sunt îndeplinite cerințele statale și federale de către școala copilului dvs. Răspunsurile și comentariile dvs. sunt strict confidențiale.

În baza unei inspecții efectuate de DESE la școala copilului și a contribuțiilor părinților, așa cum sunteți dvs., se va întocmi un raport. La cererea dvs. acest raport vă va fi pus la dispoziție de către inspectoratul școlar sau de DESE. Având în vedere că numărul de părinți care primesc acest sondaj este mic, este foarte important să ne furnizați răspunsurile cât se poate de repede.

Dacă aveți vreo întrebare sau aveți nevoie de ajutor ca să completați acest sondaj, puteți să sunați la (781) 338-3569. Vă mulțumim foarte mult pentru ajutorul acordat ca să realizăm cu succes această analiză.

Cu stimă,
Departamentul pentru învățământul primar și secundar
Biroul de învățare a limbii engleze
75 Pleasant Street
Malden, MA 02148
6. Când mi-am înscris copilul la școală, școala . . . (marcați/bifați toate răspunsurile aplicabile) *This question is required.
7. Copilul dvs. are un învățător de limba engleză, ca a doua limbă (ESL)? *This question is required.
8. Cât de folositor este programul de ESL oferit copilului? *This question is required.
8. A primit copilul sprijin în clasele de Știință, Studii sociale și Matematică ca să aibă succes? *This question is required.
9. Cât de folositor credeți că este sprijinul primit în clasele de Știință, Studii sociale și Matematică? *This question is required.
9. Dacă copilul nu mai are nevoie de pregătire ESL, v-a informat școala de această hotărâre? *This question is required.
10. V-a informat școala cum să vă înscrieți în programul (ELPAC) - Consiliul de avizare a părinților copiilor care învață limba engleză? *This question is required.
11. Ați fost invitat să vă înscrieți în ELPAC? *This question is required.
12. Sunteți membru al ELPAC? *This question is required.
13. V-a întrebat școala dacă aveți nevoie de sprijin lingvistic (traducere)? *This question is required.
14. Care sunt piedicile pe care dvs./familiile EL le întâmpinați când comunicați cu școala? (marcați/bifați toate care sunt aplicabile) *This question is required.
15. Cât de folositor credeți că este sprijinul lingvistic oferit de școala copilului? *This question is required.
16. Ați luat la cunoștință că școala TREBUIE să vă pună la dispoziție (marcați/bifați toate care sunt aplicabile) *This question is required.
17. A invitat școala pe copilul dvs. să asiste și/sau să participe la programe de vară și/sau diferite activități după cursuri, cum ar fi meditații, sport, formații, teatru etc? *This question is required.
18. Dacă copilul are probleme cu învățatul, v-a oferit școala sprijin suplimentar și v-a sugerat să vă ajute copilul? (Sistem de sprijin pe mai multe nivele (MTSS) etc? *This question is required.
19. Dacă copilul are greutăți, ce sprijin disponibil în școală vi s-a oferit? (marcați/bifați toate care se aplică) *This question is required.
20. Dacă copilul are rezultate foarte bune la școală, i-a oferit școala cursuri la un nivel mai înalt? *This question is required.
21. Cât de binevenit vă simțiți când mergeți la școală ca să vă luați copilul sau participați la întâlniri, etc? *This question is required.
23. Primiți în fiecare an rezultatul la testul (ACCESS) de evaluarea a stăpânirii limbii engleze? *This question is required.