Skip survey header
Dutch

ATEC in het Nederlands (ATEC in Dutch)

Informatie

ATEC in het Nederlands

Bernard Rimland, Ph.D. & Stephen M. Edelson, Ph.D.

Autism Research Institute | 4182 Adams Avenue, San Diego, CA 92116 USA | fax: (619) 563-6840 | www.autism.org
 

Door dit formulier in te vullen, stemt u ermee in dat uw anonieme gegevens kunnen worden gebruikt voor onderzoek en wetenschappelijke publicaties.

Privacybeleid: we verkopen, verhandelen of anderszins overdragen aan externe partijen geen persoonlijk identificeerbare informatie. Geanalyseerde gegevens kunnen worden gepubliceerd in Research Journal papers of conferentie procedures. Alle gepubliceerde gegevens zijn volledig anoniem, zodat geen enkele persoon direct of indirect kan worden geïdentificeerd.

Als u wordt gevraagd om dit formulier in te vullen om toegang te krijgen tot een persoonlijke sociale media-pagina of website, houd er dan rekening mee dat ARI niet is aangesloten bij een organisatie of persoon die vereist dat gebruikers de ATEC voltooien.

Als u een beoefenaar bent, of als u voor een beoefenaar werkt, zorg er dan voor dat u voldoet aan de HIPAA en de toepasselijke privacyregels voordat u de persoonlijke gezondheidsinformatie van uw cliënt of patiënt in deze database plaatst. Als u twijfelt over een dergelijke naleving, u advies inwinnen bij een advocaat. In de meeste gevallen is een toestemmingsformulier, overeengekomen en ondertekend door uw patiënt/cliënt, noodzakelijk. ARI is geenszins voornemens te rechtvaardigen of te verklaren dat dit toestemmingsformulier juridisch voldoende is voor elke feitelijke situatie, dus neem contact op met een advocaat om te bepalen hoe te voldoen aan de HIPAA en andere toepasselijke privacyregels van de staat in uw praktijk.

Copyright (c) 2016 AUTISM RESEARCH INSTITUTE  ALL RIGHTS RESERVED.
THE AUTISM TREATMENT EVALUATION CHECKLIST (ATEC) MAY BE USED ONLY FOR NON-COMMERICIAL PURPOSES.
Geslacht
This question requires a valid date format of MM/DD/YYYY.
calendar
Diagnose: