Skip survey header
Czech

Dotazník pro posouzení léčby autismu (Česky)

There was an error on your page. Please correct any required fields and submit again. Go to the first error

Information

Autism Treatment Evaluation Checklist (ATEC)

Bernard Rimland, Ph.D. & Stephen M. Edelson, Ph.D.

Autism Research Institute | 4182 Adams Avenue, San Diego, CA 92116 USA | fax: (619) 563-6840 | www.autism.org
 
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s tím, že anonymní data lze použít pro výzkumné a vědecké publikace.

Zásady ochrany osobních údajů: neprodáváme, neobchodujeme ani jinak nepřenášíme do vnějších stran žádné určitelné osobní údaje. Analyzovaná data mohou být zveřejněna v dokumentech deníku výzkumu nebo v konferenčních řízeních. Všechny zveřejněné údaje jsou zcela anonymní, takže žádná osoba nemůže být přímo ani nepřímo identifikována.

Pokud jste požádáni o doplnění tohoto formuláře pro přístup k soukromé stránce pro sociální média nebo webové stránky, uvědomte si prosím, že ARI není přidružen k žádné organizaci ani individuálnímu, který požaduje od uživatelů, aby v rámci ATEC dokončil.

Pokud jste praktický lékař nebo pracujete pro praktického lékaře, ujistěte se, že jste dodržovali normy HIPAA a pravidla ochrany soukromí před tím, než do této databáze umístíte osobní údaje o zdravotním stavu klienta nebo pacienta. Pokud si nejste jisti tímto plněním, požádejte o radu právníka. Ve většině případů je nezbytný formulář souhlasu, schválený a podepsaný vaším pacientem/klientem. ARI v žádném případě nemá v úmyslu zaručit nebo vyjádřit, že tento formulář souhlasu je právně dostatečný pro každou faktickou situaci, a proto se poraďte s advokátem, aby určil, jak dodržet normy HIPAA a další platné státní předpisy o ochraně soukromí ve vaší praxi.

Copyright (c) 2016 AUTISM RESEARCH INSTITUTE  ALL RIGHTS RESERVED. THE AUTISM TREATMENT EVALUATION CHECKLIST (ATEC) MAY BE USED ONLY FOR NON-COMMERICIAL PURPOSES.
"Pohlaví "
  • Invalid date must be in the format (mm/dd/yyyy)
This question requires a valid date format of MM/DD/YYYY.
calendar
Diagnóza: