Skip survey header
Версія для людей з ослабленим зором Ukrainian

Громадське обговорення стандартів: ELA, математика, природничі науки

Ласкаво просимо

Дякуємо, що знайшли час для ознайомлення з проєктами запропонованих оновлених навчальних стандартів штату Вашингтон з англійської мови (ELA), математики та природничих наук. Стандарти навчання — це цілі навчання, визначені для кожного розділу навчального плану (наприклад, ELA, математики чи природничих наук). Стандарти визначають, що всі учні повинні знати, розуміти та вміти робити наприкінці кожного навчального року.

У штаті Вашингтон навчальні стандарти переглядаються та вдосконалюються спільно з класними керівниками, адміністрацією шкіл та округів, представниками бізнесу та профспілок, освітніми округами, а також професійними організаціями та консультативними комітетами. Список експертних груп можна знайти за посиланням [Washington Learning Standards Review and Revision Engagement] (Робота з перегляду та оновлення Навчальних стандартів штату Вашингтон). Після громадського обговорення та доопрацювання стандарти на рівні штату затверджує суперінтендант з громадської освіти. Після прийняття програми викладачі отримають доступ до ресурсів для професійного навчання та впровадження. Після цього школи починають викладати й оцінювати знання учнів відповідно до нових стандартів навчання.

У штаті Вашингтон класні заняття та навчання учнів підтримується як на рівні штату, так і на місцевому рівні. Навчальна програма та навчальні матеріали, що використовуються в шкільному окрузі для підтримки навчання учнів, приймаються на місцевому рівні. Навчальна програма та навчальні матеріали можуть включати підручники, обладнання, таблиці й інші матеріали, що використовуються для забезпечення всебічного навчального процесу для кожного учня. Місцеві шкільні ради обирають і затверджують навчальні програми та навчальні матеріали для місцевих шкіл на основі принципів і процедур, прийнятих шкільним округом, та відповідно до навчальних стандартів штату.

Запрошуємо вас ознайомитися з проєктом оновлених навчальних стандартів штату з англійської мови, математики та природничих наук і залишити свої зауваження і пропозиції. Проєкти документів і деякі допоміжні ресурси, засновані на цих проєктах, доступні на проєкті вебсторінки навчальних стандартів.