Skip survey header
Greek

Είστε έτοιμοι για την υπηρεσία Food Organics Garden Organics;

Είστε έτοιμοι για την υπηρεσία Food Organics Garden Organics;

Από τον Ιούλιο του 2023 θα μπορείτε να τοποθετείτε τα απορρίμματα τροφίμων στον κάδο του κήπου σας με το πράσινο καπάκι ώστε να γίνεται η περισυλλογή τους κάθε εβδομάδα. Τα απορρίμματα τροφίμων, έπειτα, θα μετατρέπονται σε κομπόστ.

Αυτή η νέα υπηρεσία λέγεται «Food Organics Garden Organics».

Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι είναι έτοιμοι για την υπηρεσία Food Organics Garden Organics πριν αυτή ξεκινήσει.

Αν ζείτε στο Manningham, θέλουμε να σας ακούσουμε. Πείτε μας πόσο καλά γνωρίζετε την υπηρεσία Food Organics Garden Organics, καθώς και τι παραπάνω θέλετε να μάθετε.
1. Πόσο καλά γνωρίζετε την υπηρεσία Food Organics Garden Organics; *This question is required.
2. Για ποιο θέμα θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες; (Επιλέξτε όλες τις απαντήσεις που ισχύουν.) *This question is required.
2. Υπάρχει οτιδήποτε για το οποίο θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες; (Επιλέξτε όλα όσα ισχύουν) *This question is required.
3. Θέλετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση για μια ευκαιρία να κερδίσετε μια φάρμα σκουληκιών ή ένα τσουβάλι κομπόστ για οικιακή χρήση; *This question is required.
4. Θέλετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση για μια ευκαιρία να κερδίσετε μια φάρμα σκουληκιών ή ένα τσουβάλι κομπόστ για οικιακή χρήση; *This question is required.
Αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε να συμμετάσχετε στην κλήρωση για μια φάρμα σκουληκιών ή ένα τσουβάλι κομπόστ για τον κήπο σας.

Δείτε τους όρους συμμετοχής στην κλήρωση.
Αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε να συμμετάσχετε στην κλήρωση για μια φάρμα σκουληκιών ή ένα τσουβάλι κομπόστ για τον κήπο σας.

Δείτε τους όρους συμμετοχής στην κλήρωση.
Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, σημειώστε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
5. Θέλετε να λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις με email μέσω της υπηρεσίας Manningham e-news; *This question is required.
This question requires a valid email address.
Το Συμβούλιο του Manningham δεσμεύεται να τηρήσει τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τον νόμο για την προστασία της ιδιωτικότητας Privacy and Data Protection Act 2014.

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τη διεξαγωγή της κλήρωσης σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής. Αν δώσατε τη διεύθυνση email σας και επιλέξατε να λαμβάνετε ενημερώσεις με τα νέα μας, αυτό έγινε με σκοπό να σας παρέχουμε ενημερώσεις και πληροφορίες που αφορούν το Συμβούλιο και την κοινότητα μέσω της υπηρεσίας eNews.

Χωρίς τη συναίνεσή σας, δεν θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν εξωτερικό τρίτο, εκτός αν το απαιτεί ή το επιτρέπει ο νόμος.

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση στα στοιχεία που δώσατε στο Συμβούλιο και να ζητήσετε να γίνουν διορθώσεις, αν κρίνετε ότι τα στοιχεία είναι εσφαλμένα.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην 
Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας.