Skip survey header

Kutatók Éjszakája 2024

Köszöntő

Szeretettel üdvözlünk a Kutatók Éjszakája c. szociológiai vizsgálat online kérdőív-felületén!

Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen módon viszonyulnak a magyar fiatalok a tudományhoz, milyen szempontok alapján választanak pályát. Az eredmények lehetővé teszik, hogy a Kutatók Éjszakája c. rendezvény minél pontosabban elégíthesse ki a fiatalok tudománnyal kapcsolatos igényeit, elvárásait.

A kérdőív kitöltése mindössze 10-12 percet vesz igénybe, névtelen és önkéntes. Az adatokat összesítve, statisztikai célokra használjuk fel. Kérünk, a hozzád legközelebb álló módon válaszolj, minél őszintébben az alábbi kérdésekre!

Köszönjük, hogy válaszaiddal segíted munkánkat, s így hozzájárulsz ahhoz, hogy a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat ténylegesen is a fiatalok, a látogatók érdeklődését és igényeit elégítse ki! Amennyiben úgy adódik, a legalsó sorban, jobbra látható "Mentés, a kérdőív folytatása később"  gombra kattintva megszakítható a kérdőív kitöltése, amit tetszőleges időpontban folytathatsz.

Minden olyan válaszadó között, aki a teljes kérdőívet kitölti, valamint megadja e-mail-címét, 2024. november 1-én három értékes elektronikai nyereményt (egy Samsung okoskarkötőt, egy JBL fejhallgatót és egy JBL hangszórót) sorsolunk ki, és az eredményről a nyertest e-mailben értesítjük.

A felmérést a Kutatók Éjszakája c. Horizont Európa projekt keretében a Hétfa Kutatóintézet végzi. Ha bármilyen kérdésed van a kutatással kapcsolatban, írj bátran a kutatokejszakaja@hetfa.hu címre!

1. A fentieket elolvastam, a kutatásban önkéntesen veszek részt. *This question is required.