Skip survey header

Competențe prioritare și metode de pregătire eficace în organizațiile din România

Bună!

Îți mulțumim că ai ales să citești mesajul nostru.

În primele luni ale anului primim în mod tradițional de la specialiștii din zona de People Development întrebările "Ce se mai întâmplă în domeniu?" sau "Care sunt prioritățile în piață?" 

Îți propunem ca, în acest an, să descoperim o parte dintre răspunsuri împreună. Astfel, te invităm să aloci 15 - 20 de minute pentru a răspunde chestionarului nostru de 14 întrebări. 

Îți promitem că îți vom trimite și ție raportul cu rezultatele cercetării, care îți va arăta:
1. Care sunt megatendințele despre care specialiștii în  People Development cred că vor provoca schimbări în organizațiile lor în următorii cinci ani;
2. Cât de necesare cred specialiștii că vor fi angajaților diferite competențe pentru a avea performanța dorită în următorii cinci ani;
3. Care sunt estimările legate de nivelul de prioritate al diferitelor competențe în strategiile de upskilling și reskilling din următorii cinci ani;
4. Care sunt, din experiența profesioniștilor în people development, cele mai eficace  metode de pregătire a oamenilor din organizații.

Fiecare răspuns contribuie la creșterea relevanței acestui studiu, de aceea te rugăm să fii alături de noi în acest demers și să ne împărtășești perspectiva ta.


Dacă dorești să împărtășim cu tine rezultatele acestui studiu, te rugăm să ne lași mai jos adresa ta de e-mail. 

Dacă nu dorești să îți lași adresa de e-mail, dar ești interesat de rezultate, te rugăm să urmărești pagina de LinkedIn Trend - https://www.linkedin.com/company/trend-consult-group/ - unde vor fi publicate în prima parte a lunii aprilie.
This question requires a valid email address.