Skip survey header
Ukrainian

Контрольний список оцінки лікування аутизму (ATEC)

Інформація

Контрольний список оцінки лікування аутизму (ATEC)
Bernard Rimland, Ph.D. & Stephen M. Edelson, Ph.D.
Інститут дослідження аутизму

| 4182 Adams Avenue, San Diego, CA 92116 USA | fax: (619) 563-6840 | www.autism.org
  • Заповнюючи цю форму, ви погоджуєтесь, що ваші анонімні дані можуть бути використані для досліджень і наукових публікацій.
  • Політика конфіденційності: ми не продаємо, не обмінюємо та іншим чином не передаємо третім особам будь-яку особисту інформацію. Проаналізовані дані можуть бути опубліковані в наукових журналах або матеріалах конференцій. Усі опубліковані дані повністю анонімні, тому жодна особа не може бути прямо чи опосередковано ідентифікована.
  • Якщо вас попросять заповнити цю форму, щоб отримати доступ до приватної сторінки чи веб-сайту в соціальних мережах, зауважте, що ARI не пов’язана з жодною організацією чи особою, яка вимагає від користувачів заповнення ATEC.
     
  • Якщо ви практикуючий лікар або працюєте на практикуючого лікаря, будь ласка, переконайтеся, що ви дотримуєтеся HIPAA та відповідних державних норм конфіденційності, перш ніж розміщувати особисту інформацію про здоров’я вашого клієнта або пацієнта в цій базі даних. Якщо ви не впевнені щодо такого дотримування, зверніться за порадою до юриста. У більшості випадків необхідна форма згоди, узгоджена та підписана вашим пацієнтом/клієнтом. ARI жодним чином не має намір гарантувати чи заявляти, що ця форма згоди є юридично достатньою для кожної фактичної ситуації, тому, будь ласка, проконсультуйтеся з адвокатом, щоб визначити, як дотримуватися HIPAA та інших застосовних державних норм конфіденційності у вашій практиці.

Авторське право (c) 2016 ІНСТИТУТ ДОСЛІДЖЕННЯ АУТИЗМУ  УСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНО. КОНТРОЛЬНИЙ СПИСОК ОЦІНКИ ЛІКУВАННЯ АУТИЗМУ (ATEC) МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИСЯ ЛИШЕ В НЕКОМЕРЦІЙНИХ ЦІЛЯХ.


 
Стать
This question requires a valid date format of MM/DD/YYYY.
calendar
Діагностика