Skip survey header
Dutch

Alfa Romeo Giulia / Stelvio radar blocker

Inschrijfformulier Radar Blocker

Welkom bij het inschrijfformulier voor de Alfa Romeo Giulia / Stelvio Radar Blocker. De radar blocker is een elektronische blokkering van de afstandsradar bij geen gebruik van de auto. Voor verificatie van eigenaarschap alsmede het inschrijven voor de wachtlijst is het belangrijk om zo volledig mogelijk onderstaande vragen in te vullen. 

De wachtlijst wordt aangehouden op clublid, aanmelddatum en motorisering. De Quadrifoglio eigenaren gaan bij gelijke inschrijving en meer vraag dan aanbod, voor op overige motorisering wegens de hogere diefstalgevoeligheid. 

We verwerken jouw aanmelding samen met die van anderen en wij zullen informeren wanneer er voldoende aanmeldingen zijn om een nieuwe batch te produceren.
1. Contactgegevens
2. Voor welk type Giulia / Stelvio vraagt u de radar blocker aan?
4. Upload hier een foto van uw kentekenbewijs naast uw kenteken (op de auto) op 1 foto. Zorg ervoor dat het kenteken op het kentekenbewijs goed leesbaar is! *Required
  • traffic jam: {{filename}} delete
5. Ben je van plan om de Radar Blocker zelf in te bouwen of dit door een erkende dealer te laten doen? Gemiddelde tot gevorderde kennis van auto-elektronica is een vereiste, evenals de juiste autogereedschappen. Een handleiding is beschikbaar.

Het inbouwen door de dealer vergt ongeveer 60 minuten. Op dit moment zijn wij bezig met een aantal dealers inbouwafspraken te maken voor een vaste inbouwprijs. 
Bij het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken uw gegevens. Wij zullen uw gegevens vernietigen na ontvangst van de radar blocker of een jaar na dato na inschrijving zonder afname.