Skip survey header

Antreprenor si Mama - Evenimente

Daca esti mama si intraprenor, antreprenor sau freelancer - te asteptam cu drag intr-o comunitate frumoasa, la primul eveniment cu ocazia lansarii studiului "Antreprenor si mama".
mi. 21 Septembrie orele 18 - 20.30, Pilates Infinity Studio, Calea Victoriei 214, Bucuresti

Va fi o seara relaxanta - cu cativa invitati de onoare:
* Cosmina Voichita Mesesan: antreprenor si mama, consultant in Managmentul relatiei cu clientul, autoarea ghidului Mystery Shoper si a numeroase articole publicate in presa de business - vin cu acest prilej sa va destainui rezultatele acestui studiu.
* Laura Truta: mentor transformational - ce ne ghideaza catre noi insine prin autocunoastere si constientizare, pentru a obtine echilibru si starea de bine care ne implineste.
* Daniela Palade Teodorescu: care sustine vocea noastra, a femeilor. Jurnalista, feminista, coordonatoare platforma media internationala Feminism For Real, partener la acest studiu
* Elena Daniela Furfurica: gazda noastra la acest eveniment - ce sustine echilibrul nostru fizic. Elena este kinetoterapeut, specializat in masaj ritmic, Yoga, Pilates mat și Reformer, arte martiale Ki Aikido.

Evenimentul este gratuit, se va achita o taxa pentru coffe break -  in valoare de 50 ron / participant.

Proiect demarat de VBS Business Solutions si sustinut de Asociatia din grija pentru Client, platforma digitala Feminism for Real si Cristian Agache Photographer.
Detalii - sponsorizari: Tel. 0725 928 600 / e-mail: asociatie@voceaclientilor.ro
6. Varsta copilului / copiilor. *This question is required.
8. Taxa pentru coffe break - o donatie in valoare de 50 ron / participant. *This question is required.