Skip survey header

Najzamestnávateľ 2022 - prihláška

Prihlásenie do 11. ročníka ankety Najatraktívnejší zamestnávateľ 

Sme radi, že môžeme priniesť veľkú novinku v rámci ďalšieho ročníka ankety Najzamestnávateľ. Týmto chceme dať možnosť zahviezdiť firmám, ktoré pracujú na svojom employer brandingu a chcú to ukázať celému Slovensku. Vždy sa usilujeme o čo najvyšší level objektivity a transparentnosti, a preto sa poďme pozrieť, ako to bude fungovať. 

V nasledujúcom formulári vyplňte potrebné informácie, nech sa o vás dozvieme čo najviac. Vaše odpovede si poctivo prečítame a poskytnuté dáta využijeme na to, aby sme videli, ako ste na tom v porovnaní s konkurenciou, ktorá sa do TOP 25 v kategórii dostala na základe váženého aritmetického priemeru troch parametrov – počet zobrazení pracovných ponúk, počet reakcií na pracovné ponuky a počet pracovných ponúk na portáli Profesia.sk. Nominačný proces zohľadňuje rozdiely vo veľkosti spoločností a eliminuje rozdiely na základe počtu zverejnených pracovných ponúk. Váš počet ponúk umelo navýšime a uvidíme, či by ste sa takto dostali do TOP 30. Ak áno, ste o krok bližšie k tomu, aby ste boli súčasťou ankety.  

Ak uspejete v prvom kole, posunieme vás na hlasovanie minuloročným víťazom. Chceme ich trochu postrašiť, nech vidia akú ťažkú konkurenciu budú mať a dáme im priestor vyjadriť sa, či do tohto boja idú. Hneď, ako obdržíme odpoveď, ozveme sa Vám so všetkými informáciami o tom, ako si vytvoriť profil na stránke najzamestnavatel.sk a Vaša účasť v ankete môže začať. 

Dôležité termíny ankety Najzamestnávateľ 2022

Deadline na vyplnenie prihlášky je 19. August 2022. 

Najneskôr do 2. septembra sa vyjadrí komisia a v rovnaký deň Vám budú pošleme ďalšie informácie. 

Následne v stredu 7. septembra sa uskutoční webinár so všetkými nominovanými firmami, kde zodpovieme na všetky otázky. 

Hlasovanie verejnosti spúšťame v polovici septembra.