Kérdőív fejlécének kihagyása

i____internet Digitális Egyenlőség Kutatás

Üdvözöljük!

Zajlik a digitalizáció. A digitális egyenlőség - egy olyan világ, amelyben mindenki rendelkezik internet-hozzáféréssel, eszközökkel és készségekkel ahhoz, hogy teljes mértékben részt vehessen a digitális világban - mindannyiunktól függ.

Mi a Connect Humanity-nál és partnereink azért végezzük ezt a felmérést, hogy segítsünk megérteni, mire van szüksége Önnek és az Ön által kiszolgált közösségeknek (programjai résztvevőinek, partnereinek vagy támogatottjainak) az internethez való hozzáféréshez és a digitalizált világunkban való teljes részvételhez.

Válaszai segítenek feltérképezni, hol vannak még digitális hiányosságok és kihívások. Minden információt megosztunk Önnel; az eredmények alapján dolgozunk a közösségi igények jobb megértése érdekében; és katalizáljuk és oda irányítjuk az erőforrásokat, ahol szükség van rájuk, hogy mindannyian gyorsabban haladjunk egy jobb digitális jövő felé.

A kérdőív kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe. Az eredmények névtelenek, és az adatok csak összesített formában jelennek meg. A felmérés során gyűjtött összes adatot kizárólag az itt leírt célokra és a TechSoup Adatkezelési Szabályzat alapján kezeljük.


Végezetül – Köszönjük! A felmérés kitöltésével Ön is hozzájárul ahhoz, hogy globális szinten értsük meg, hogy mit kell közösen tennünk annak érdekében, hogy mindenki számára pozitív digitális jövőt biztosítsunk.


A Connect Humanity a digitális méltányosság eléréséhez biztosít forrásokat. Segítünk a közösségeknek kiépíteni az internetes infrastruktúrát és a digitális társadalomban való teljes körű részvételhez szükséges készségeket.
Ha a kérdőívet mobileszközön tölti ki, a kérdések egyesével jelennek meg az oldalon. Kérjük, folytassa a kérdőív kitöltését, míg el nem érkezik a "Beküldés" gombhoz.