Enquêtekop Overslaan

i____internet Digitale Gelijkheid Enquête

Welkom!

Digitalisering is aan het gebeuren. Digitale gelijkheid — een wereld waar eenieder toegang heeft tot het internet, de middelen en vaardigheden om volledig te kunnen participeren in een digitale wereld — hangt van ons allen af.

Wij bij Connect Humanity en onze partners voeren deze enquête uit om te helpen begrijpen wat u en de communities die u dient (deelnemers aan programma's, partners in het veld, of begunstigden) nodig hebben om toegang te krijgen tot het internet en volledig deel te nemen aan onze gedigitaliseerde wereld.

Uw reactie zal ons helpen in kaart te brengen waar digitale kloof en uitdagingen blijven bestaan. We zullen alle informatie met u delen; werken met resultaten om meer inzicht te krijgen in de behoeften van de community; en, katalyseren en middelen richten waar ze nodig zijn om ons allemaal te versnellen naar een betere digitale toekomst.

De enquête duurt 20 minuten om te voltooien. De resultaten zijn anoniem en de gegevens worden alleen in samengevoegde vorm weergegeven. Alle in het kader van deze enquête verzamelde gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor de hier beschreven doeleinden en in overeenstemming met de TechSoup Privacy Policy.


Tenslotte - Dank u. Door deze enquête in te vullen, helpt u mee aan een wereldwijd begrip van wat we, collectief, moeten doen om een positieve digitale toekomst voor iedereen te garanderen.


Connect Humanity is het fonds voor digitale gelijkheid. Wij helpen communities de internetinfrastructuur en -vaardigheden op te bouwen die zij nodig hebben om volledig deel te nemen aan een digitale samenleving.
 
Wanneer de enquête op een mobieltje genomen wordt, zullen de vragen per stuk op een nieuwe pagina verschijnen. Ga alstublieft door totdat u de "Indienen" knop bereikt heeft.