Skip survey header
Romanian

Munca la distanță - un sondaj

Munca la distanță - un sondaj

Visionary Analytics, în baza contractului încheiat cu Comisia Europeană, efectuează un studiu pentru a explora contextul social, economic și juridic al telemuncii, precum și tendințele muncii la distanță și ale dreptului de deconectare, pe parcursul și după încetarea pandemiei de COVID-19. Scopul acestui studiu este de a înțelege modul în care noile moduri de organizare a muncii pot afecta calitatea vieții și productivitatea lucrătorilor. Suntem interesați în special să cunoaștem opiniile dumneavoastră cu privire la:
  • Telemuncă (în sensul de capacitate de a lucra de oriunde)
  • Dreptul de deconectare (dreptul lucrătorilor de a se deloga de la device-urile prin care comunică cu angajatorul, după sfârșitul orelor de program)
Studiul va contribui la dezbaterea privind elaborarea unor posibile politici publice privind noile provocări pentru lucrători și angajatori. Informații mai detaliate despre studiu pot fi accesate aici.

O introducere mai extinsă cu privire la studiu poate fi accesată aici.

Completarea chestionarului nu va dura mai mult de 10 minute. Mulțumim.
 
Confidențialitatea datelor și informații privind consimțământul în cunoștință de cauză
Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2018/1725 al Parlamentului European și al Consiliului din 23 octombrie 2018 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituțiile, organele, oficiile și agențiile Uniunii și privind libera circulație a acestor date. Datele dvs. vor fi prelucrate numai de angajații Visionary Analytics însărcinați cu implementarea proiectului. 
Răspunsurile dumneavoastră vor fi anonimizate și publicate ca parte a raportului de studiu. Niciuna dintre datele dvs. personale (de exemplu, instituția și afilierea, adresa de e-mail) nu va fi publicată sau dezvăluită. Informațiile complete privind protecția datelor sunt furnizate în declarația de confidențialitate care poate fi găsită aici.