Skip survey header
Slovenian

Delo od doma – anketa

Delo od doma – anketa

Visionary Analytics, ki jo je naročila Evropska komisija, izvaja študijo, da bi raziskala socialni, gospodarski in pravni okvir ter trende dela na daljavo in pravico do odklopa med pandemijo COVID-19 in po njej. Cilj te študije je razumeti, kako lahko nove delovne navade vplivajo na dobro počutje in produktivnost delavcev. Zanima nas predvsem vaše mnenje o:
  • Delu na daljavo (sposobnost za delo od koder koli)
  • Pravici do prekinitve povezave (pravica delavcev do „odklopa“ z dela, ko ni na delovnem mestu)
Študija bo prispevala k razpravi o možnem odzivu politike na nove izzive za delavce in delodajalce. Za več informacij o študiji kliknite tukaj.

Bolj obširen uvod v študijo lahko najdete tukaj.

Raziskava ne sme trajati več kot 10 minut. Hvala.
 
Podatki o zasebnosti in informiranem soglasju
Vaši osebni podatki bodo obdelani v skladu z Uredbo (EU) 2018/1725 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 23. oktobra 2018 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov v institucijah, organih, uradih in agencijah Unije in o prostem pretoku takih podatkov. Vaše podatke bodo obdelovali le zaposleni v storitvi Visionary Analytics, ki jim je zaupano izvajanje projekta. 
Vaši odgovori bodo anonimizirani in objavljeni kot del poročila o študiji. Vaši osebni podatki (npr. ustanova in članstvo, elektronski naslov) ne bodo objavljeni ali razkriti. Vse informacije o varstvu podatkov so na voljo v izjavi o varstvu podatkov, ki je na voljo tukaj.