Skip survey header
Croatian

Rad od kuće – anketa

Rad od kuće – anketa

Visionary Analytics, koju je ugovorila Europska komisija, provodi studiju kako bi se spoznali novi trendovi rada koji su postojali i ranije, ali su se ubrzali uslijed pandemije COVID-19, te vidjelo kako oni mogu utjecati na dobrobit i produktivnost radnika. Posebno nas zanimaju Vaša stajališta o:
  • Radu na daljinu (sposobnost rada s bilo kojeg mjesta)
  • Pravu na isključivanje (pravo radnika da se „isključe” s posla kada nisu na dužnosti)
Studija će doprinijeti raspravi o mogućem odgovoru politika na nove izazove za radnike i poslodavce. Za više informacija o studiji kliknite ovdje.

Opširniji uvod u studiju nalazi se ovdje.

Ispunjavanje upitnika traje manje od 10 minuta. Hvala.
 
Privatnost podataka i informirane informacije o pristanku
Vaši će se osobni podaci obrađivati u skladu s Uredbom (EU) 2018/1725 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. listopada 2018. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka u institucijama, tijelima, uredima i agencijama Unije i o slobodnom kretanju takvih podataka. Vaše podatke obrađuju samo djelatnici Visionary Analyticsa kojima je povjerena provedba projekta. 
Vaši odgovori bit će anonimizirani i objavljeni kao dio izvješća o studiji. Nijedan od vaših osobnih podataka (npr. institucija i pripadnost, adresa e-pošte) neće biti objavljen ili javno obznanjen. Sve informacije o zaštiti podataka navedene su u izjavi o zaštiti osobnih podataka koja se može pronaći ovdje.