Skip survey header
Dutch (Belgium)

Lumina Learning Neurodiversiteitsonderzoek - Uitnodiging

Het doel van dit onderzoek is:
  • Onderzoeken van de verschillende ervaringen bij het gebruik van werkgerelateerde beoordelingen voor neurotypische en neurodiverse personen en personen die leven met een chronische aandoening of handicap

Het invullen neemt ongeveer 15-20 minuten in beslag. Deze vragenlijst kan worden ingevuld door iedereen van 18 jaar of ouder.

Als onderdeel van het onderzoek krijg je ook de mogelijkheid om de Lumina Spark en Lumina Emotion vragenlijsten in te vullen. Je ontvangt een gratis persoonlijk Lumina Spark en Lumina Emotion rapport kort na het invullen van elke vragenlijst en gratis toegang tot de Lumina Splash App, gericht op het vergroten van je zelfbewustzijn.

Gegevensbescherming en privacy

Je kunt er zeker van zijn dat alle informatie die je ons via deze vragenlijsten verstrekt, en al jouw antwoorden, alleen worden ingezien door onderzoekers van Lumina Learning. Ze worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en voor het genereren van de gepersonaliseerde rapporten voor jou. Dit onderzoek voldoet aan de GDPR-regelgeving en jouw gegevens worden ten allen tijde veilig bewaard. Lumina Learning Ltd is de gegevensbeheerder.

Als je vragen hebt over het onderzoek of over hoe je gegevens worden gebruikt, neem dan contact op met tinne@managementspark.com

Heb je technische ondersteuning nodig of wil je dat jouw gegevens worden verwijderd, stuur dan een e-mail naar support@luminalearning.com

Alleen geanonimiseerde geaggregeerde bevindingen zullen worden gedeeld in de white paper die wij op basis van deze dataset willen opstellen.

Disclaimer

Je bent niet verplicht om aan dit onderzoek deel te nemen en het staat je vrij om je op elk moment tijdens het onderzoek terug te trekken. Je kunt dit doen zonder nadeel voor jezelf en zonder een reden op te geven.

Geïnformeerde toestemming

Door deel te nemen aan dit onderzoek stem je ermee in dat de door jouw verstrekte gegevens worden gebruikt voor de hierboven vermelde onderzoeksdoeleinden en in overeenstemming met de privacyverklaring, die zal worden gepresenteerd in het registratieproces waarnaar je in de volgende stap wordt doorverwezen.

Neem contact op met Lumina Learning voor meer informatie over dit onderzoek of om de geanonimiseerde bevindingen in te zien.


Dankjewel.

Tinne Janssens - Lumina Learning Partner
Dr. Stewart Desson - Lumina Learning CEO
1. Ik begrijp de bovenstaande informatie en wens deel te nemen aan het onderzoek. *This question is required.