Skip survey header

Hackathon Veiligheid
19 mei - 17.45 uur
Ampère
Simonsstraat 21
Antwerpen

Je moet overal veilig én jezelf kunnen zijn. Kom naar de hackathon op 19 mei in Antwerpen en hack de top 3 veiligheid-uitdagingen: bedenk mee oplossingen voor elk ervan.

Pak de veiligheid-uitdagingen aan
Reserveer je gratis ticket

1. Schrijf je in!
Voornaam
Achternaam
Postcode
This question requires a valid email address.
Voorwaarden

Samen beslisten we de prioriteiten

Veilige buurten, elk kind een veilige thuis en stop racisme en LGBTQI+ haat: meer dan een maand lang stemden jullie op de veiligheid-uitdagingen die we eerst moeten aanpakken.

Get your ticket

Bedenk oplossingen

Brainstorm samen met anderen over oplossingen voor de top 3 veiligheid-uitdagingen. En werk de beste ideeën uit samen met de andere deelnemers en experten.

Get your ticket

Als je je niet veilig voelt, kan je niet groeien. Punt. Of het nu thuis of in je buurt is, of gewoon vanwege wie je bent als mens.

Jinnih Beels
schepen in Antwerpen en co-host van de veiligheid-hackathon

Hoe werkt het?1. Zo'n 6.000 mensen stemden voor hun belangrijkste uitdagingen binnen de thema's klimaat, welvaart, zorg, jongeren en veiligheid.


2. Vanaf december pakken we de 3 uitdagingen met de meeste stemmen binnen elk thema, ook echt aan. Door je ideeën te geven op hackathon events en online.


3. Registreer je nu voor de veiligheid-hackathon op 19 mei in Antwerpen: werk de beste ideeën voor de top 3 veiligheid-uitdagingen uit en maak The Big Shift naar meer veiligheid.

Get your ticket

Programma

17.45 uur

Welkom

18.30 uur

Brainstormen over de oplossingen

19.30 uur

Pauze

19.45 uur

Oplossingen uitwerken

21.30 uur

Einde (met drink)


Er wordt eten voorzien (inclusief vegetarisch).

Ampère, Simonsstraat 21, 2018 Antwerpen


Get your ticket