Skip survey header

Hackathon Jongeren
12 mei - 19.30 uur
Het Entrepot
Binnenweg 4
Brugge

Kinderen en jongeren zijn onze toekomst. Kom naar de hackathon op 12 mei in Brugge en hack de top 3 jongeren-uitdagingen: bedenk mee oplossingen voor elk ervan.

Pak de jongeren-uitdagingen aan
Reserveer je gratis ticket

1. Schrijf je in!
Voornaam
Achternaam
Postcode
This question requires a valid email address.
Voorwaarden

Samen beslisten we de prioriteiten

Stop lege brooddozen, elke klas een sterke leerkracht en stop pesten nú: meer dan een maand lang stemden jullie op de jongeren-uitdagingen die we eerst moeten aanpakken.

Get your ticket

Bedenk oplossingen

Brainstorm samen met anderen over oplossingen voor de top 3 jongeren-uitdagingen. En werk de beste ideeën uit samen met de andere deelnemers en experten. Ook Melissa Depraetere, Annick Lambrecht en Conner Rousseau denken mee.

Get your ticket

Elk kind en elke jongere die gepest wordt of zonder boterhammen naar school moet, is er één te veel. Kinderen verdienen de beste start in het leven.

Melissa Depraetere
Federaal fractieleider en co-host van de jongeren-hackathon

Hoe werkt het?1. Zo'n 6.000 mensen stemden voor hun belangrijkste uitdagingen binnen de thema's klimaat, welvaart, zorg, jongeren en veiligheid.


2. Vanaf december pakken we de 3 uitdagingen met de meeste stemmen binnen elk thema, ook echt aan. Door je ideeën te geven op hackathon events en online.


3. Registreer je nu voor de jongeren-hackathon op 12 mei in Brugge: werk de beste ideeën voor de top 3 jongeren-uitdagingen uit en maak The Big Shift naar de beste start voor kinderen en jongeren.

Get your ticket

Programma

19.30 uur

Welkom

20.15 uur

Brainstormen over de oplossingen

21.15 uur

Pauze

21.30 uur

Oplossingen uitwerken

22.15 uur

Einde (met drink)


Er wordt eten voorzien (inclusief vegetarisch).

Het Entrepot, Binnenweg 4, 8000 Brugge


Get your ticket