Skip survey header

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gyümölcsültetvényein gazdálkodók öntözési tevékenysége

Az AKI Agrárközgazdasági Intézet Nonprofit Kft. és a FruitVeB, Agrárminisztérium által támogatott kutatásához szeretnénk kérni a segítségét. A kutatás célja, feltárni a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gyümölcsültetvényein gazdálkodók termelési és öntözési tevékenységét, ill. lehetőségeit és korlátait, mely adatok háttérinformációt nyújtanak az öntözésfejlesztési döntések megalapozásához. Kérjük, a kérdőívet csak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén gyümölcstermesztést végző gazdálkodók töltsék ki, függetlenül attól, hogy jelenleg öntözik-e ültetvényeiket vagy sem. Kérjük, hogy a kérdőívet a gazdaság olyan tagja töltse ki, akinek a legmélyebb tudása, ismeretei vannak a vállalkozás gyümölcstermesztési tevékenységéről, illetve az öntözésről.

A kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe. A kérdőívvel kapcsolatos esetleges kérdését, kérjük, Dr. Apáti Ferenc FruitVeB elnöknek jelezze, az elnok@fruitveb.hu emailcímre.

Adatkezelési tájékoztatás

A kérdőív kitöltése önkéntes, teljes egészében anonim módon történik, és nem tartalmaz a kitöltő azonosítására alkalmas adatot. A kérdőív segítségével gyűjtött adatokhoz kizárólag az AKI NKft. és a FruitVeB kutatásban résztvevő munkatársai férhetnek hozzá. Az adatok összesítve kerülnek elemzésre és publikálásra.

Jelen felmérés tekintetében az adatkezelő az AKI Agrárközgazdasági Intézet Nonprofit Kft. (székhely: 1093 Budapest, Zsil utca 3-5., képviseli: Dr. Goda Pál, igazgató).

Ön, mint válaszadó, a kérdőív kitöltésével igazolja, hogy az adatvédelmi tájékoztatást megértette, elfogadja, és hozzájárul a kérdőíves válaszaiból származó adatok fenti módon részletezett felhasználásához.