Skip survey header

Aanmelden workshops Vitaliteitsweek 2021

Week van Vitaliteit - 20 t/m 26 september 2021

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor één van onderstaande workshops. Hieronder vind je uitgebreide informatie over alle workshops. Omdat er een maximum is verbonden aan het aantal deelnemers kan het zijn dat de workshops vol zitten. Je kunt hier dan geen keuze meer voor maken, want VOL=VOL. 

Werking van het brein bij stress
Maandag 20 september 13:00 - 14:30 uur
 
Leven is nooit zonder stress. Wat doet stress met je brein? Een stressvolle situatie zet ons brein in werking en zorgt voor bijv. de ‘vecht- of vluchtreactie’ en zet ons aan tot actie. Het kan ook zijn dat je bevriest. Welke signalen geeft het brein? Wat is nodig als je langdurig met stress te maken hebt? Hoe vind je je kracht?

Regie op gezondheid
Dinsdag 21 september 11:30 - 13:00 uur

Ondanks dat de vaccinaties nu zijn gestart zullen we voorlopig nog wel geconfronteerd blijven worden door maatregelen rond COVID-19. Hoewel we steeds meer gewend raken aan de nieuwe maatregelen, blijft het voor veel collega’s moeilijk om de balans te bewaken. Tussen werk en privé, tussen ontspanning en inspanning en tussen samen en alleen. Daarom is het juist in deze tijd extra belangrijk om grip te houden en regie te voeren op je eigen vitaliteit.

In deze nieuwe tijd worden andere vaardigheden en competenties gevraagd; hoe zorg je ervoor dat je fit en gezond blijft? Hoe zorg je ook thuis voor een prettig ritme onder gezonde omstandigheden? Hoe maak je toch een gezond ontwerp van je werkdag terwijl er wellicht minder regelmogelijkheden zijn?  Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en vrije tijd? Bovendien staan we stil bij de patronen die het wellicht soms ook moeilijk maken om te kiezen voor je eigen gezondheid.

Tijdens deze workshop van Pim Mulier over het voeren van regie op eigen gezondheid komen alle vragen en tips met betrekking tot beweging, slaap en herstel, voeding, ontspanning, dynamisch werken en het ontwerpen van je nieuwe werkdag aan bod. 

Ruimte voor verlies
Woensdag 22 september 10:00 - 12:00 uur


Verlies kent vele gezichten; je verliest je vertrouwde werkzaamheden, je gezondheid, een droom, een dierbare of je verliest je veerkracht. Verlies en rouw is onderdeel van het leven, hoe herken je verlies, wat doet het met jou én hoe ga je daar mee om? Jij en je collega’s maken dit vaak mee en ieder ervaart het op haar/zijn eigen wijze. Hoe verweef je verlies in je eigen leven? Hoe help je jezelf en hoe kun je een ander ondersteunen om balans te vinden; erkennen van verlies en aandacht voor herstel?

De kracht van slaap
Donderdag 23 september 10:00 - 11:30 uur


We ervaren het allemaal; een goede nachtrust maakt je creatiever, energieker en fitter. Sta eens stil bij hoe jij je slaap ervaart, welke rituelen heb jij om in slaap te komen? Wat kan je doen om vitaler wakker te worden?

Doen waar je blij van wordt
Vrijdag 24 september 13:00 - 14:30 uur


‘ Doen waar je blij van wordt’… dat is toch wat iedereen zou willen in zijn werk. Maar soms lukt dat niet altijd, zit het je tegen of loop je vast. Als dat zo is dan is deze workshop zeker iets voor jou! Wij gaan tijdens deze workshop alvast de eerste stappen zetten. Een ontdekkingstocht!

 
This question requires a valid email address.
3. Welke workshop wil je volgen?