Skip survey header
Greek

Ερευνητικό Έργο για τον Ιστότοπο – Συνεντεύξεις με Χρήστες

Ο Δήμος του Manningham διεξάγει έρευνα για να συλλέξει πληροφορίες για το πώς μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των μη Αγγλόφωνων χρηστών του ιστοτόπου. Αυτή η έρευνα διεξάγεται σε συνεργασία με την εταιρεία “Doghouse Agency”, και θα συμβάλλει στον σχεδιασμό του νέου μας ιστοτόπου.

Ως μέρος αυτού του ερευνητικού έργου, αναζητούμε την συμμετοχή χρηστών σε μία διαδικτυακή συνέντευξη (διαρκείας μέχρι 90 λεπτών). Ο στόχος των συνεντεύξεων είναι η κατανόηση των αναγκών, των στόχων και της απογοήτευσης των χρηστών από τον ιστότοπο. Θα πάρουμε συνεντεύξεις από χρήστες που έχουν επισκεφθεί/χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο του Δήμου στο παρελθόν, και οι οποίοι μιλούν μία από τις ακόλουθες γλώσσες: Μανδαρινικά, Καντονέζικα, Ελληνικά, Ιταλικά, Περσικά (Φαρσί) και Αραβικά.  

Για να συμμετάσχετε σε μία συνέντευξη, θα χρειαστεί να έχετε πρόσβαση σε φορητό υπολογιστή/υπολογιστή με καλή σύνδεση με το Ίντερνετ. Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν μεταξύ της Δευτέρας 15 – Παρασκευής, 2 Απριλίου 2021 και θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε μία κατάλληλη ώρα.

Το αποτέλεσμα των συνεντεύξεων θα παραμείνει εντελώς εμπιστευτικό, καθώς ό,τι πείτε θα συμβάλλει στην γενική έκθεση, και δεν θα διασταυρωθεί με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτή την σημαντική έρευνα, παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το ερωτηματολόγιο μέχρι την 19 Μαρτίου 5:00μ.μ