Skip survey header

2088 - National Social Housing Survey 2021 - Main Survey - Serbian

Introduction

Dobro došli u saveznu Anketu o društvenom stanovanju za 2021. godinu

Molimo podelite sa nama vaše viđenje kako biste nam pomogli da razumemo koliko ste zadovoljni svojim smeštajem i uslugama koje su vam pružene. 

Nezavisna istraživačka agencija, Lonergan Research, sprovodi ovu anketu u ime Australijskog instituta za zdravlje i socijalnu zaštitu (AIHW) i organa za stanovanje u vašoj državi/teritoriji.

Svi odgovori su poverljivi. Istraživanje se sprovodi u skladu sa Zakonom o privatnosti iz 1988. i informacije se koriste isključivo u svrhu istraživanja. Informacije neće biti objavljene na način koji bi mogao identifikovati vas ili vaše domaćinstvo.

Za najčešća pitanja, kliknite ovde

Da biste nastavili sa anketom morate odgovoriti na SVAKO pitanje. Tamo gde konkretan odgovor nije poznat, pružite najbolji mogući odgovor. Ovu anketu može popuniti bilo ko iz vašeg domaćinstva ko ima veze sa vašom organizacijom za pružanje stanovanja.

Tokom ankete, nemojte koristiti tastere NAPRED i NAZAD u internet pregledaču. Umesto toga, da biste napredovali kroz anketu uvek koristite donji taster "Next" (sledeće). Ako želite da izađete i vratite se na anketu kasnije, kliknite na "Save and continue later" (sačuvaj i nastavi kasnije) (što se nalazi na dnu stranice).
Molimo unesite ispod korisničko ime i lozinku za izdanje na internetu da biste ušli u anketu, oni se mogu naći na pismu koje smo vam poslali ili na prednjoj strani papirnog izdanja ankete. Imajte na umu da lozinka pravi razliku između velikih i malih slova.
Za tehničku podršku pošaljite e-poštu na housing@lonerganresearch.com.au ili nazovite 1800 717 645 
Serbian