Skip survey header

2088- National Social Housing Survey 2021 - Main Survey - Croatian

Introduction

Dobro došli u nacionalnu anketu o socijalnom smještaju 2021.

Podijelite svoje mišljenje kako biste nam pomogli da shvatimo koliko ste zadovoljni svojim smještajem i uslugama koje vam se pružaju. 

Neovisna istraživačka agencija, Lonergan Research, provest će ovo istraživanje u ime Australskog instituta za zdravlje i blagostanje (AIHW) i vašeg državnog/teritorijalnog tijela nadležnog za smještaj.
 
 Svi su odgovori povjerljivi. Istraživanje se provodi u skladu sa Zakonom o privatnosti 1988, a informacije će se koristiti samo za potrebe istraživanja. Nijedna se informacija neće objaviti na način kojim bi se moglo identificirati vas ili vaše kućanstvo.

Za česta pitanja kliknite ovdje

Morate navesti odgovor za SVAKO pitanje kako biste mogli nastaviti s anketom. Kada vam točne informacije nisu poznate, odgovorite kako najbolje znate. Ovu anketu može ispuniti bilo koja osoba u kućanstvu koja ima dodira s vašom smještajnom organizacijom.

Tijekom ankete ne koristite gumbe u pregledniku NAPRIJED i NATRAG. Umjesto toga uvijek koristite gumb „Sljedeće“ dolje kako biste se kretali naprijed kroz anketu. Kliknite „Spremi i nastavi kasnije“ (nalazi se na dnu stranice) ako želite napustiti anketu i ispuniti je kasnije.
Kako biste pristupili anketi, unesite korisničko ime i zaporku ispisanu na pismu koje ste primili.
Za tehničku podršku pošaljite e-poštu na housing@lonerganresearch.com.au ili nazovite 1800 717 645
Croatian