Skip survey header
Lithuanian

Jan 2020 - Autism Treatment Evaluation Checklist - Languages started using 1-26-21

Informacija

Autizmo Gydymo Įvertinimo Sąrašas (ATEC)
Bernard Rimland, Ph.D. & Stephen M. Edelson, Ph.D.
Autism Research Institute | 4182 Adams Avenue, San Diego, CA 92116 USA | fax: (619) 563-6840 | www.autism.org
  • Užpildydami šią formą sutinkate, kad jūsų anoniminiai duomenys gali būti naudojami tyrimams ir mokslinėms publikacijoms.
  • Privatumo politika: mes neparduodame, nekeičiame ir kitaip neperduodame pašalinėms šalims jokios asmens identifikavimo informacijos. Analizuoti duomenys gali būti skelbiami mokslo žurnalų straipsniuose ar konferencijų leidiniuose. Visi paskelbti duomenys yra visiškai anonimiški, todėl negalima tiesiogiai ar netiesiogiai identifikuoti nė vieno asmens.
  • Jei jūsų prašoma užpildyti šią formą, kad galėtumėte pasiekti privatų socialinės medijos puslapį ar svetainę, atkreipkite dėmesį, kad ARI nėra susijęs su jokia organizacija ar asmeniu, kuris reikalauja, kad vartotojai užpildytų ATEC.
  • Jei esate gydytojas arba dirbate pas gydytoją, prieš pateikdami savo kliento ar paciento asmens sveikatos informaciją į šią duomenų bazę įsitikinkite, kad laikotės galiojančių valstybinių privatumo taisyklių. Jei nesate tikri, prašome kreiptis į advokatą. Daugeliu atvejų būtina sutikimo forma, dėl kurios susitaria ir pasirašo jūsų pacientas / klientas. ARI jokiu būdu neketina garantuoti ar teigti, kad ši sutikimo forma yra teisiškai pakankama kiekvienai faktinei situacijai, todėl prašome pasitarti su advokatu, kad nustatytumėte, kaip laikytis taikomų valstybinių privatumo taisyklių.
Copyright (c) 2016 m. AUTISMO TYRIMŲ INSTITUTAS VISOS TEISĖS SAUGOMOS. AUTIZMO GYDYMO ĮVERTINIMO SĄRAŠAS (ATEC) GALI BŪTI NAUDOJAMAS TIK NE KOMERCINIAMS TIKSLAMS.
Lytis
This question requires a valid date format of MM/DD/YYYY.
calendar
Diagnozė: