Skip survey header
Greek

Λίστα αξιολόγησης της θεραπευτικής παρέμβασης στον αυτισμό (Ελληνικά)

Πληροφορία

Λίστα αξιολόγησης της θεραπευτικής παρέμβασης στον  αυτισμό

Bernard Rimland, Ph.D. & Stephen M. Edelson, Ph.D.

Autism Research Institute | 4182 Adams Avenue, San Diego, CA 92116 USA | fax: (619) 563-6840 | www.autism.com

 
Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε ότι τα ανώνυμα δεδομένα σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ερευνητικές και επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Πολιτική απορρήτου: δεν πουλάμε, ανταλλάζουμε ή μεταφέρουμε με άλλο τρόπο σε εξωτερικούς φορείς οποιαδήποτε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες. Τα αναλυμένα δεδομένα μπορούν να δημοσιεύονται σε έγγραφα έρευνας ή σε διαδικασίες διασκέψεων. Όλα τα δημοσιευμένα δεδομένα είναι εντελώς ανώνυμα, έτσι ώστε κανένα άτομο να μην μπορεί να ταυτοποιηθεί άμεσα ή έμμεσα.

Εάν σας ζητηθεί να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική σελίδα ή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η ARI δεν συνδέεται με κανέναν οργανισμό ή άτομο που απαιτεί από τους χρήστες να ολοκληρώσουν το ATEC.

Εάν είστε επαγγελματίας ή εργάζεστε για επαγγελματία, βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων της HIPAA και της ισχύουσας κατάστασης πριν τοποθετήσετε τις πληροφορίες προσωπικής υγείας του πελάτη ή του ασθενούς σας σε αυτήν τη βάση δεδομένων. Εάν δεν είστε βέβαιοι για τη συμμόρφωση αυτή, Ζητήστε συμβουλές από δικηγόρο. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητη μια φόρμα συγκατάθεσης, που συμφωνείται και υπογράφεται από τον ασθενή/πελάτη σας. Η ARI με κανένα τρόπο δεν σκοπεύει να εγγυηθεί ή να εκπροσωπήσει ότι αυτό το έντυπο συγκατάθεσης είναι νόμιμα επαρκές για κάθε πραγματική κατάσταση, επομένως συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο για να προσδιορίσετε πώς θα συμμορφωθείτε με την HIPAA και άλλους ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων στην πρακτική σας.

Copyright (c) 2016 AUTISM RESEARCH INSTITUTE  ALL RIGHTS RESERVED. THE AUTISM TREATMENT EVALUATION CHECKLIST (ATEC) MAY BE USED ONLY FOR NON-COMMERICIAL PURPOSES.
 
Φύλο
This question requires a valid date format of MM/DD/YYYY.
calendar
Διάγνωση: