Skip survey header
Turkish

Otizm Tedavisi Değerlendirme Kontrol Listesi (ATEC)

Bilgi

Otizm Tedavisi Değerlendirme Kontrol Listesi (ATEC)

Bernard Rimland, Ph.D. Ve Stephen M. Edelson, Ph.D.

Otizm Araştırma Enstitüsü | 4182 Adams Avenue, San Diego, CA 92116 USA | Faks: (619) 563-6840 | www.autism.org
 
Bu formu doldurarak, anonim verilerinizin araştırma ve bilimsel yayınlar için kullanılabileceğini kabul ediyorsunuz. 

Gizlilik Politikası: Kişisel olarak tanımlayıcı herhangi bir bilgiyi dış taraflara satmıyoruz, takas etmiyoruz veya başka bir şekilde dış taraflara aktarmıyoruz. Analiz edilen veriler araştırma dergisi makalelerinde veya konferans bildirilerinde yayınlanabilir. Yayınlanan tüm veriler tamamen anonimdir, çünkü hiçbir kişi doğrudan veya dolaylı olarak tanımlanamaz.

Özel bir sosyal medya sayfasına veya web sitesine erişmek için bu formu doldurmanız istenirse, ARI'nin ATEC'i tamamlamasını isteyen herhangi bir kuruluşa veya bireye bağlı olmadığını lütfen unutmayın.


Prastisyenseniz veya bir pratisyen için çalışıyorsanız, lütfen müşterinizin veya hastanızın kişisel sağlık bilgilerini bu veritabanına yerleştirmeden önce HIPAA ve geçerli eyalet gizlilik yönetmeliklerine uyduğunuzdan emin olun. Bu tür bir uyum konusunda emin değilseniz, lütfen bir avukattan tavsiye isteyin. Çoğu durumda hasta/müşteriniz tarafından kabul edilen ve imzalanan bir onay formu gereklidir. ARI hiçbir şekilde bu onay formunun her doğrusal durum için yasal olarak yeterli olduğunu garanti etmek veya beyan etmek niyetinde değildir, bu nedenle uygulamanızdaki HIPAA ve diğer geçerli devlet gizlilik yönetmeliklerine nasıl uyacağınıza karar vermek için lütfen bir avukata danışın.


Copyright (c) 2016 AUTISM RESEARCH INSTITUTE  ALL RIGHTS RESERVED.
THE AUTISM TREATMENT EVALUATION CHECKLIST (ATEC) MAY BE USED ONLY FOR NON-COMMERICIAL PURPOSES.
Cinsiyeti
This question requires a valid date format of MM/DD/YYYY.
calendar
Tanı: